Ți-ai făcut poze cu elefantul sau aligatorul de la Circul Gartner? Te-am pozat și noi! FOTOREPORTAJ de la spectacolul de joi

  de G. Tomescu | 10 martie 2017, 3:18 PM | Monden | Știri Arad

  1

  În aceste zile, Circul Gartner oferă publicului arădean, în parcarea de lângă Ștrandul Neptun, un spectacol incendiar cu jonglerii, schamatorii, scenete amuzante în care sunt implicați și oamenii din public, dar nu în ultimul rând, defilarea unor animale dresate, cum ar fi ponei, dromadieri, lame, zebre, măgăruși, vaci indiene, șerpi, o broască țestoasă, un crocodil și un aligator, un bizon african, și – de departe senzația spectacolului – un elefant de 40 de ani, poate cel mai gras și imens elefant pe care l-ai văzut vreodată!

  Cel mai periculos număr al circului este „Roata morții”, în care un tânăr de 16 ani își etalează talentul acrobatic, inclusiv cu ochii acoperiți. Nu e mai puțin periculoasă nici ocazia dată celor din public de a se poza contra cost cu aligatorul, la finalul show-ului, dar din fericire nu suntem nevoiți să relatăm despre niciun incident tragic petrecut la circ în Arad, animalul fiind extem de pasiv și impasibil față de cele petrecute în jurul lui. De asemenea, tot contra cost, copiii pot da câteva ture și pe spatele elefantului sau pe spatele poneilor și a măgărușilor, fiind coordonați și acompaniați, desigur, de către dresorii circului.

  Citește și O viață trăită la limită, în Roata Morții. De vorbă cu Joseph Gartner, circarul neînfricat

  Circul Gartner rămâne în orașul nostru până în 12 martie și se poate vizita după următorul program:
  Vineri – ora 18:00
  Sâmbătă – orele 15:00 și 18:00
  Duminică – orele 11:00 și 15:00

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad