Gheorghe Nistor a fost ucis din răzbunare! L-a amendat pe unul dintre criminali (FOTO)

  de Special Arad | 10 ianuarie 2017, 12:34 PM | Naţional

  0

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au stabilit că frații Ioan Aurelian și Marius Ovidiu Tomoioagă, doi tineri de 31 şi 22 de ani, l-au ucis pe şeful de post Gheorghe Nistor miercuri dimineaţa, în jurul orei 10:00.

  Aceştia au intrat în sediul poliţiei din Vişeu şi, spun procurorii, au lovit victima cu cuţitul de trei ori, odată în zona cervicală şi de două ori în zona toracelui.

  Şeful de post a fost găsit mort câteva ore mai târziu de un coleg, care a dat alarma. Deşi există mai multe ipoteze privind mobilul acestei crime, procurorii lasă să se înţeleagă că a fost vorba de răzbunare, după ce şeful de post l-a sancţionat contravenţional pe unul dintre cei doi fraţi, scrie Digi24.ro.

  Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4.01.2017, în intervalul orar 10:00 – 11:00, inculpaţii Tomoiagă Ioan Aurelian şi Tomoiagă Marius Ovidiu au aplicat mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător victimei N.G., lucrător de poliţie ce se afla în timpul programului de lucru, în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos şi care în urmă cu câteva zile l-a sancţionat contravenţional pe cel de-al doilea inculpat.

  După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orelor 19:00. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală, scrie actualmm.ro.

  FOTO SUS: Gheorghe Nistor – sursa: evz.ro

  criminali

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad