duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Autorul crimei de la ferma de lângă Turnu, un tânăr de 25 de ani, a fost reținut de procurori. Acesta și-a omorât amicul după o beție cruntă

  de Special Arad | 1 martie 2020, 9:51 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  O crimă odioasă s-a petrecut în urmă cu foarte puțin timp la o fermă aflată în apropierea Drumului Național 7 B (DN 7B), drum ce duce spre Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

  Mai exact, este vorba despre un muncitor care lucra la o fermă din apropierea localității Turnu, fermă care, din informațiile noastre, s-ar afla în proprietatea familiei Elisabetei Miuțescu, patroana restaurantului Carolina din Arad și implicată în „Dosarul șpăgilor la Nădlac 2”. Informațiile noastre, obținute pe surse, spun că muncitorul ar fi fost omorât în bătaie de către trei indivizi cu identitate momentan necunoscută, dar despre care se bănuiește că ar fi ciobani. De atfel, nici măcar identitatea bărbatului omorât nu este certă la momentul la care noi redactăm aceste rânduri.

  Cei trei bătăuși, sau am putea să le spunem chiar ucigași, au fugit imediat după comiterea faptei, iar acum forțele de ordine încearcă să-i găsească. Astfel, polițiștii criminaliști, jandarmii și polițiștii locali din Pecica efectiv „perie” toată zona pentru a da de urmele celor trei care se pare că ar fi fugit cu o căruță.

  UPDATE

  Din ultimele informații care ne-au survenit pe surse, se pare că oamenii legii au reușit să prindă doi indivizi care se presupune că ar fi făcut parte din grupul celor trei care ar fi omorât în bătaie un muncitor de la o fermă de lângă localitatea Turnu.

  În continuare, autoritățile, în frunte cu procurorul de caz, Pavel Palcu, fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate tot ceea ce s-a petrecut în cazul acestei crime.

  UPDATE 2

  Deși informațiile inițiale spuneau că ar fi vorba despre trei indivizi care ar fi ucis în bătaie un bărbat ce lucra la o fermă din apropierea localității Turnu, ultimele informații, de această dată oficiale, spun că doar unul dintre aceștia ar fi comis crima odioasă. Se pare că cei trei sau patru (această informație încă nu este clară) bărbați se cunoșteau între ei, fiind ciobani în zona respectivă și adunându-se frecvent pentru a-și bea mințile împreună. Același lucru s-a întâmplat și duminică, însă beția s-a terminat cu o crimă.

  Astfel, după o discuție mai aprinsă, unul dintre bărbați, un tânăr de 25 de ani, a pus mâna pe un par din lemn și l-a lovit în repetate rânduri pe colegul său de pahar, un bărbat de 48 de ani. În urma multiplelor lovituri, bărbatul de 48 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și mai multe fracturi osoase, rănile provocându-i acestuia moartea.

  În continuare redăm și comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad:

  „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 02.03.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului – în vârstă de 25 ani –cu privire la comiterea infracţiunii de omor, prev. de art.188 al.1 C.p. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În după amiaza zilei de 01.03.2020, în urma unor altercaţii pe fondul consumului de alcool, inculpatul, zilier la o fermă dintr-o localitate a jud. Arad, i-a aplicat victimei de sex masculin, în vârstă de 48 ani, mai multe lovituri cu un obiect contondent dur în regiunea capului, provocându-i un traumatism cranio-cerebral deschis şi mai multe fracturi osoase, iar ca urmare a leziunilor suferite victima a decedat. Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acolo la ferma de la turnu e dezastru…. Am participat la recuperarea unor vaci furate din Arad și duse acolo la fermă… Polițiștii din vlaicu s-au dus acolo cu noi dar le tremurau pantalonii. Ăia erau în stare să ne termine pe toți. E ceva de film horror. Nu cred că ar fi prima… ”abatere”. Dar uitați-vă puțin mai încolo, la Bata. Și acolo, în urmă cu o lună a fost omorât în bătaie un cioban… Șpaga funcționează la turație maximă prin fondurile de vânătoare. Infracționalitatea/infracțiunile sunt la ele acasă dar totul se acoperă cu biciul vătafului din zonă și mangoții care curg gârlă prin buzunarele avocaților și instituțiilor corupte care au închis ochii de ani de zile în fața fărădelegilor petrecute prin zonă. Despre acel Miuțescu se cunosc multe; e violent și răzbunător, n-are scrupule, te gâtuie cât ai zice… orice. Mortul n-a avut nicio șansă.

   +22 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.