Fotbalist cu 75 de selecții la națională – asasinat prin împușcare!

  de Special Arad | 16 aprilie 2017, 11:44 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Amilcar Henriquez, fotbalist în vârstă de 33 de ani, internațional panamez cu 75 de selecții și coleg al dinamovistului Jaime Penedo, a fost asasinat aseară în țara natala, în orașul Nuevo Colon, scrie Goal.com în ediția digitală.

  Potrivit autorităților locale, fotbalistul de 33 de ani a fost transportat de urgețăla spital după ce a fost împușcat, dar medicii nu au reușit să îl salveze.

  Federatia Panameza a confirmat decesul, postand un mesaj omagial.

  “Deplangem moartea internationalului Amilcar Henriquez”, a scris Federatia panameza, adaugand: “Dumnezeu sa iti primeasca sufletul, Mickey”.

  Echipa nationala a Mexicului a trimis, de asemenea, un mesaj de condoleante: “Ne alaturam suferintei fratilor panamezi. Odihneste-te in pace, Amilcar Henriquez”.

  Henriquez debutase in nationala statului Panama in 2005 si era om de baza si in actualul prim 11. Acesta a jucat in ultimul meci al nationalei Panama, 1-1 cu Statele Unite, luna trecuta.

  De-a lungul carierei, fotbalistul a mai jucat la America Cali, Real Cartagena, Independiente Medellin, Atletico Huila si Santacrucena.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad