Amilcar Henriquez, fotbalist în vârstă de 33 de ani, internațional panamez cu 75 de selecții și coleg al dinamovistului Jaime Penedo, a fost asasinat aseară în țara natala, în orașul Nuevo Colon, scrie Goal.com în ediția digitală.

Potrivit autorităților locale, fotbalistul de 33 de ani a fost transportat de urgețăla spital după ce a fost împușcat, dar medicii nu au reușit să îl salveze.

Federatia Panameza a confirmat decesul, postand un mesaj omagial.

“Deplangem moartea internationalului Amilcar Henriquez”, a scris Federatia panameza, adaugand: “Dumnezeu sa iti primeasca sufletul, Mickey”.

Echipa nationala a Mexicului a trimis, de asemenea, un mesaj de condoleante: “Ne alaturam suferintei fratilor panamezi. Odihneste-te in pace, Amilcar Henriquez”.

Henriquez debutase in nationala statului Panama in 2005 si era om de baza si in actualul prim 11. Acesta a jucat in ultimul meci al nationalei Panama, 1-1 cu Statele Unite, luna trecuta.

De-a lungul carierei, fotbalistul a mai jucat la America Cali, Real Cartagena, Independiente Medellin, Atletico Huila si Santacrucena.

Special Arad, 16 aprilie 2017, 11:44 AM