joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Toți candidații pentru postul de consilier juridic la Penitenciarul Arad au fost declarați inapți la testarea psihologică

  de - | 30 aprilie 2024, 6:28 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Penitenciarul Arad

  Șapte candidați care concurau pentru postul de consilier juridic la Penitenciarul Arad au fost declarați inapți psihologic. În schimb, postul a fost ocupat de o persoană care nu a participat la testarea psihologică pentru că a avut testarea făcută cu altă ocazie (aceasta fiind valabilă 1 an) astfel că și-a făcut echivalarea.

  Pe data de 19 aprilie, din nouă candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea unui post vacant de ofiţer (consilier juridic) în cadrul Penitenciarului Arad, doar șapte au susținut testarea psihologică.

  Unul dintre aceștia a fost absent, iar altul a lipsit pentru că avea testarea luată cu altă ocazie (fiind valabilă un an) şi s-a făcut echivalarea.

  În urma rezultatelor, toți cei șapte candidați au fost declarați inapți, postul fiind ocupat de persoana care nu a participat la testarea de pe 19 aprilie și care o avea luată de acum câteva luni.

  Unul dintre candidații declarați inapți suspectează o fraudare a concursului.

  Paul Popa, psihologul penitenciarului care i-a testat pe candidaţi, susține că nu se pune problema favorizării unei singure persoane și că testarea a fost transparentă, fiind respectate toate procedurile. De asemenea, acesta mai spune că acuzațiile sunt nefondate și că toți cei care au suspiciuni cu privire la corectitudinea desfăşurării concursului ”nu au toate informaţiile pentru a face asemenea afirmaţie”.

  sursa: Antena 3

  Citește și: Penitenciarul Arad a prezentat bilanțul pe 2023: câți deținuți sunt închiși, câți dintre ei muncesc și cu cât au crescut cheltuielile față de anii anteriori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.