DN 7, blocat în această dimineață în județul Arad! Ce s-a întâmplat? (FOTO)

  de Special Arad | 12 octombrie 2017, 9:10 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un anunț pe grupul de Facebook Radar Arad, postat în această dimineață, ne anunța că Drumul Național 7 a fost blocat în zona localității Bârzava.

  S-a intervenit cu un utilaj pentru a ridica un TIR căzut pe marginea șanțului. Tot pe acel grup, o altă persoană a scris câteva minute mai târziu: „problema a fost rezolvată”.

  Se pare că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, iar pagubele vor fi acoperite de firmele de asigurări.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad