marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bicicliștii din Arad au pedalat pentru a aduce bucurie copiilor din Centrele de Plasament, în prag de Paște

  de Andrada Bobiș | 4 mai 2024, 8:31 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Mai mulți bicicliști din Arad, alături de cunoscuta și îndrăgita Cristina Gheorghe- producător radio la Radio Arad- au pus pedala pe drum pentru a aduce astăzi, chiar în prag de Paște, zâmbete pe fețele copiilor din Centrele de Plasament din Arad și din Zădăreni.

  Cu toții au avut ca punct de plecare Piața Avram Iancu, de unde s-au îndreptat spre centrele de plasament mai sus amintite. Echipa dedicată a pedalat kilometri întregi, purtând cu ei nu doar cadouri – 30 de pachete, nefiind tocmai ușor de transportat pe bicicletă- dar și speranță și bucurie în inimile lor.

  Cu coșurile pline și inimile deschise, bicicliștii arădeni au pornit într-o călătorie care a avut scopul de a face o diferență reală în viețile celor mai puțin norocoși. Gestul lor lăudabil dealtfel a demonstrat încă o dată, puterea comunității de a se uni în sprijinul celor aflați în nevoie. Astfel de inițiative nu doar încălzesc inimile celor care primesc, ci îi inspiră și îi mobilizează și pe alții să fie mai generoși și mai solidari.

  Bicicliștii din Arad care au fost ajutoarele Iepurașului și au arătat că prin acțiuni mărunte și eforturi unite se pot face lucruri minunate pentru cei din jur : astăzi Iepurașii bicicliști au adus bucurii copiilor !

  „Bicicliștii arădeni au participat, azi, la o acțiune caritabilă pe două roți, intitulată sugestiv CicloIepuraș. Practic, aceștia au fost ajutoarele Iepurașului, împărțind cadouri la copiii din Centrele de Plasament din Arad și Zădăreni. Cadourile au constat în jucării de pluș și dulciuri, toate fiind donate ori cumpărate din bani strânși din donații” a precizat C .Gheorghe , producător Radio Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.