sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bulibasheală funerară lângă sediul Poliției Rutiere! Rromii au dirijat traficul (Video)

  de Tudor Bogdan | 29 iulie 2015, 12:32 PM | Strada

  1

  Este un fapt bine știut că transportul mortuar este interzis, de ceva vreme, în orașul nostru, printr-o Hotărâre a Consiliului Local. Însă regulile acestea se pare că nu se aplică pentru toată lumea…

  Ieri, la amiază, în jurul orei 14:00, a avut loc o înmormântare a unei persoane de etnie rromă. Alaiul funerar a trecut pe strada Andrei Șaguna spre strada Dorobanților, iar rromii dirijau și opreau traficul ca niște agenți de poliție rutieră pricepuți, în timp ce adevărații agenți, plătiți din bani publici, din banii noștri și ai voștri, certau cameramanul: „Bă, tu altceva nu ai de făcut?!

  De specificat că intersecția respectivă este prevăzută cu camere de filmat, inclusiv sediul Poliției Rutiere este sub supraveghere video.

  Măreață e deviza franceză, „Liberté, Égalité, Fraternité”…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am intalnit acest cortegiu eu veneam dinspre Str Padurii si voiam sa o iau pe Str Grivitei…dar intersectia era blocata de un Mercedes decapotabil cu doi malaci bronzati… se aflau in capul coloanei si aici stationa blocand drumul asteptand coloana care era ceva mai in spate ,care se uitau nedumiriti la mine ca stateam pe mijlocul benzi cu semnalizarea pusa spre stanga,cu intentia de a vira la stanga cu mare greutate mi-au facut loc,cat despre politisti din articol nu e prima data cand se aliaza cu infractorii,facand abuzuri ,cat va mai merge asa,uita ca sunt platiti din bani contribuabililor romanii si nu tigani? sa le fie rusine ca se leaga de romani si nu de tigani care incalca legea cu tupeu si cu sprijinul autoritatilor.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.