Accident îngrozitor în această după amiază: sunt cinci morți! Aparținătorii cer informații (FOTO)

  de Special Arad | 10 septembrie 2017, 5:42 PM | Internaţional | Naţional

  0

  Un microbuz din Satu Mare a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Viena. În microbuzul respectiv se aflau cel puțin 7 persoane și niciuna dintre acestea, nici măcar șoferii, nu mai răspunde la telefon de mai bine de două ore.

  S-a observat că microbuzul, monitorizat on-line, a stat mai bine de două ore lângă Viena, adică de dinainte de ora 12 (ora României). De atunci, s-a tot încercat să se ia legătura cu cei din microbuz, dar timp de mai bine de două ore nu a răpsuns nimeni la telefon (nici pasagerii, nici șoferii), scrie Gazeta de Nord-Vest.

  S-a luat legătura cu autoritățile austriece, dar acestea nu au vrut să dea niciun detaliu.

  Între timp, s-a confirmat faptul că a avut loc un accident și că sunt victime. Adică se pare că în urma impactului sunt pasageri din Satu Mare morți.

  Alte detalii nu se cunosc. Aparținătorii celor din microbuz din Satu Mare cer tuturor celor ce se află în zonă să ofere informații cu privire la acest groaznic accident, scrie Gazeta de Nord-Vest.

  viena 3 viena 4 viena 5

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.