Zoli Lovas va fi la Radio Guerrilla, la „Stand-Up Poetry”

  de [email protected] | 6 martie 2021, 9:25 PM | Cultură | Radio | Recomandările editorilor

  0

  Scenariul roșu i-a anulat premiera noului său spectacol, dar îl vom putea auzi pe îndrăgitul actor la radio!

  După actrița arădeancă Carmen Vlaga, a venit rândul unui nou actor din Arad să fie invitat în emisiunea lui Bogdan Șerban, „Avanpost Radio Guerrilla”, la rubrica „Stand-Up Poetry”. Zoltan Lovas se va auzi în eter marți, 9 martie, după ora 17.

  La Arad, Radio Guerrilla nu are o frecvență FM, dar se poate asculta online.

  De asemenea, înregistrarea video a emisiunii va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook și pe canalul YouTube Radio Guerrilla.

  La „Stand-Up Poetry” este vorba de vers, rimă și prezență scenică, dar și discuții despre cariera profesională, planurile și proiectele de viitor ale actorului invitat. Timp de jumătate de oră. În fiecare marți.

  În edițiile precedente ale emisiunii au mai fost invitați şi actori, actrițe și regizori precum Ana Ularu, Medeea Marinescu, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonț, Mihai Călin, Mădălina Ciotea, Alexandru Papadopol, Ilona Brezoianu, Radu Iacoban, Șerban Pavlu, Andi Vasluianu și Antoaneta Cojocaru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.