Actrița Carmen Vlaga Bogdan, invitată la Radio Guerrilla

  de [email protected] | 26 februarie 2021, 2:11 PM | Cultură | Radio | Recomandările editorilor

  0

  Marți, 2 martie, de la ora 17, actrița Teatrului Clasic „Ioan Slavici Arad”, Carmen Vlaga Bogdan, va putea fi auzită la Radio Guerrilla, în emisiunea lui Bogdan Șerban, „Avanpost Radio Guerrilla”. Mai exact, la rubrica „Stand-Up Poetry”.

  Emisiunea va fi transmisă în direct și online, pe pagina de Facebook și canalul YouTube Radio Guerrilla.

  Carmen Vlaga Bogdan este prima actriță a teatrului arădean care va urca în Mansarda Radio Guerrilla, la „Stand-Up Poetry”. A mai fost invitată şi actrița arădeancă Sabrina Iaşchevici, angajată a Teatrului Odeon din Bucureşti. În edițiile precedente ale emisiunii au mai fost invitați şi actori, actrițe și regizori precum Ana Ularu, Medeea Marinescu, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonț, Mihai Călin, Mădălina Ciotea, Alexandru Papadopol, Ilona Brezoianu, Radu Iacoban, Șerban Pavlu, Andi Vasluianu și Antoaneta Cojocaru.

  La „Stand-Up Poetry” este vorba de vers, rimă și prezență scenică (firește), dar și discuții despre cariera profesională, planurile și proiectele de viitor. Timp de jumătate de oră. În fiecare marți.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.