Nicio nouă îmbolnăvire cu Covid la Arad. Câte cazuri active mai există în întregul județ

  de Raluca Medeleanu | 27 July 2021, 2:03 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării oficiale, pe raza județului Arad nu a fost semnalat niciun nou caz de Covid-19 și nu a mai fost corelat niciun deces cu coronavirusul. De la ultima raportare, 5 persoane s-au vindecat.

  În total, pe raza județului mai există 6 persoane îmbolnăvite cu Covid, dintre care 4 sunt internate în spital. În schimb, 161 de persoane se află la această oră în carantină.

  Rata de incidență este peste zero doar în 8 localități:

  rata incidenta arad 27 iulie

  În ceea ce privește situația la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost raportate 175 noi îmbolnăviri și 97 vindecări. La ora actuală, în întreaga țară sunt internate 43 de persoane la terapie intensivă. În total, au fost declarate pe lista de astăzi 3 decese corelate cu Covid-19, însă unul dintre acestea a survenit anterior intervalului de referință, fiind înregistrat în județul Vâlcea, în luna iulie 2021.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.