duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Chindriș și soția sa Daniela, în cea mai fericită zi din viața lor!

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2023, 9:22 PM | Sport

  0

  Pentru utiști a fost o zi precum vremea de afară, întunecată, rece, vijelioasă, după înfrângerea cu Chindia… Pentru Marius Chindriș însă, fost mijlocaș al Bătrânei Doamne vreme de multe sezoane, a fost cea mai fericită zi din viață.

  Chiar dacă a evoluat la Mioveni, sau la Petrolul Ploiești, echipe cu care a reușit promovarea pe prima scenă, sau la actuala sa echipă, Corvinul, Marius Chindriș a rămas un utist incurabil. Dar dincolo de tensiunea partidelor în care evoluează, „Kiki” este din vară un familist, iar din această după amiază, de la ora 15:04, este tatăl unei fetițe de nota 10, Ianna Maria.

  Marius s-a căsătorit în luna iunie cu iubita sa Daniela, iar de astăzi familia s-a întregit cu o minunată fetiță.

  Să fie într-un ceas bun, să fie sănătoasă, iar Marius și Daniela să fie fericiți alături de minunea din viața lor, Ianna Maria.

  chindris 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.