sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Chindriș ratează și „finala” cu FC Argeș! UTA, amendată de FRF cu 10.000 de lei

  de Lucian Dănilă | 4 mai 2023, 3:58 PM | Sport

  0

  Andrei Chindriș a fost eliminat la finalul semifinalei Cupei României dintre Universitatea Cluj și UTA, deși el nu a mai evoluat în repriza secundă a acelui meci. Horia Mladinovici l-a eliminat după fluierul de final al partidei, iar acum a venit și pedeapsa dictată de FRF.

  Astfel, Andrei Chindriș a fost suspendat pentru două etape și amendat cu suma de 4.500 de lei. El a stat deja la meciul cu FC Hermannstadt, dar ratează și „finala” de luni, de la Pitești, cu FC Argeș. meci decisiv pentru rămânerea în prima ligă atât pentru piteșteni cât și pentru gruparea din Arad.

  Comisia de Disciplină și Etică a FRF a amendat și clubul UTA Arad cu suma de 10.000 de lei, în timp ce Universitatea Cluj, gazda partidei din semifinale, a fost amendată cu suma de 33.750 de lei.

  chindris 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.