marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei Chindriș, aproape de o nouă înțelegere cu UTA! Keșeru și Milosevic rămân pe… „lista neagră”

  de Lucian Dănilă | 17 iulie 2023, 4:00 PM | Sport

  1

  UTA l-a transferat la finele săptămânii trecute pe fundașul central grec Stefan Stroungis, acesta fiind prezentat ca noul număr 6 de la echipa arădeană. Nu am amintit întâmplător această informație, tocmai pentru că grecul a preluat numărul cu care a evoluat Andrei Chindriș în sezonul trecut.

  Ultima dată când l-am întâlnit pe Chindriș ne-a spus doar atât: „Încă nu știu care este situația mea. Mă pregătesc separat și vedem ce se va întâmpla”, a spus el.

  Aflat sub contract cu UTA pentru încă un sezon, până în vara anului 2024, Chindriș nu a acceptat reducerea salarială propusă de conducerea clubului. De aici a și apărut scurt-circuitul care l-a scos din programul echipei. Campionatul a început fără el, rezilierea pe cale amiabilă nu s-a produs, iar după problemele în defensivă care au fost văzute în meciul de la Galați, subiectul Andrei Chindriș a reapărut în discuție.

  Persoane din cadrul clubului ne-au spus că în aceste zile este posibil ca fundașul care a mai evoluat pentru FC Botoșani și în Portugalia ar putea fi reprimit în lot, fiind posibilă chiar și o înțelegere între reprezentanții jucătorului și cei din conducerea clubului arădean.

  După ce UTA s-a despărțit în vară de Erico și de Hoxhallari, în acest moment pe poziția de fundaș central mai pot evolua Benga, Markov, grecul Stroungis care este mult în urmă cu pregătirea, Carp, dar și juniorul Iurasciuc.

  „Chindriș este un caz special, el e la echipă, face antrenament separat, mai mult alergări. Noi i-am oferit posibilitatea să continue aici, el a înțeles altceva, el tot vorbește de bani și nu-mi place lucrul ăsta. Îmi spune mereu că el nu e de vină, că cine i-au pus să-mi dea atâta?

  Eu i-am explicat, i-am spus să nu uite că până să vină la noi a jucat un singur meci în Portugalia. A venit aici și a jucat, i s-a oferit șansa și anul ăsta și încă un an să mai aibă un salariu bun pentru un fundaș central și la ceea ce a arătat el până acum. E păcat de el că pierde vremea, anul acesta putea să fie o soluție, doar că pe el îl interesează altceva. Și felul cum se comportă chiar mă supără, din moment ce am discutat cu el și el o ține pe a lui, să fie sănătos!”, a spus Mircea Rednic despre el înaintea jocului de la Galați.

  „Dacă facem un calcul, Chindriș, Keseru și Milosevic ne costă cam 30 de mii de euro pe lună și ce au făcut cei trei jucători, cu ce au ajutat această echipă?”, a mai spus Rednic.

  Deocamdată, clubul încearcă despărțirea pe cale amiabilă de Claudiu Keșeru și Stefan Milosevic, dar părțile nu au ajuns la un acord.

  Citește și: Postolachi pleacă la Grenoble! „A fost ultimul meci al lui la UTA”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.