Zborurile de pe Aeroportul din Oradea se reiau duminică seară, conform programării

  de - | 15 May 2022, 10:00 AM | Regional

  0

  (foto: Bihoreanul)

  După ce au fost suspendate pe 2 mai deoarece în perimetrul de siguranță al pistei de aterizare-decolare au început lucrări pentru realizarea căii de rulare care să o lege de viitorul Terminal Cargo, cursele de pe Aeroportul din Oradea vor fi reluate la timp, anunță directorul Răzvan Horga.

  „Lucrările în zona de siguranță a pistei sunt aproape finalizate vineri dimineață. A mai rămas de executat doar nivelarea terenului pe marginea estică a pistei (n.r. – spre viitorul Terminal Cargo) și de testat instalația de balizaj după ce la instalația pistei a fost racordată și cea a căii de rulare”, a declarat directorul Aeroportului, Răzvan Horga, pentru ziarul eBihoreanul.ro.

  Potrivit acestuia, efectul este că zborurile se reiau conform calendarului convenit cu firma care realizează Terminalul Cargo, începând de duminică seară, când la Oradea va ateriza, la ora 23:30, cursa Tarom de la București.

  „De luni vor fi operate toate cursele conform programării obișnuite”, a mai spus directorul aeroportului.

  Citește mai mult pe ebihoreanul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.