duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tarom aplică prețuri de Black Friday la bilete pentru toate destinațiile externe. Cu cât scad prețurile

  de Special Arad | 23 noiembrie 2018, 9:55 AM | Naţional

  0

  Potrivit unui anunț al Tarom, compania vinde, în perioada 23-28 noiembrie 2018, bilete reduse cu 20% pentu toate destinațiile externe către care are zboruri.

  Perioada de călătorie trebuie să se încadreze între 15 ianuarie și 28 februarie 2019, data ultimului retur. Oferta este valabilă doar pe rute externe operate cu aeronave proprii Tarom.

  In cazul modificarii datelor de călătorie sau a rambursării biletelor se vor aplica condiţii tarifare care pot fi vizualizate la momentul rezervării. Oferta nu se aplică pentru categorii speciale de trafic şi nu se cumulează cu alte reduceri.

  Compania aeriană de stat a mai anunțat că va opera, începând din data de 25 martie 2019, curse din Oradea către Milano (Bergamo) şi Barcelona (El Prat) şi retur.

  sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.