luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Zboruri de la Oradea la București și la Londra, precum și spre 3 destinații de vacanță

  de - | 10 aprilie 2024, 8:49 AM | Regional

  0

  Compania aeriană HiSky va opera zboruri de linie prin care va conecta Oradea de București și de Londra, cel târziu din luna octombrie, precum și curse de tip charter spre trei destinații de vacanță, potrivit Bihoreanul.

  Zborurile vor fi realizate printr-o asociere cu compania aeriană locală Air Oradea și cu sprijin financiar din bani publici, suma totală ridicându-se la 750.000 de euro pentru o perioadă de cinci ani.

  Cel târziu din 31 octombrie

  Contractul de asociere dintre Air Oradea și HiSky a fost aprobat marți de consilierii locali orădeni.

  Primarul Florin Birta a spicuit din prevederile contractului, arătând că HiSky va avea 5 zboruri pe săptămână dus-întors Oradea – București și 3 zboruri pe săptămână dus-întors spre Londra. „Această operare va începe cel mai târziu din luna octombrie”, a afirmat edilul. Contractul prevede că 31 octombrie 2024 este termenul limită de demarare a zborurilor de linie către București și Londra.

  De asemenea, conform înțelegerii dintre Air Oradea și HiSky, vor continua cursele charter direct de pe aeroportul orădean. În oferta depusă în cadrul licitației, HiSky a propus ca destinații Hurgada (Egipt), Antalya (Turcia) și Monastir (Tunisia).

  Sursa: ebihoreanul.ro.

   

  Citește și:

  •Se deschide șoseaua de viteză dintre centura Oradea și A3 · Special Arad

  • Iustin Cionca: „Nu putem să renunțăm la aeroport” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.