Aeroporturile românești înregistrează 10 milioane de pasageri anul acesta. Cel din Timișoara e în pierdere de clienți, pe când cele din Oradea și Iași sunt în creștere notabilă

  de Special Arad | 3 august 2019, 9:20 AM | Naţional

  0

  Traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din ţară a urcat în prima jumătate a anului la 10,7 milioane de oameni, în creştere cu aproape 8% faţă de perioada similară a anului precedent, arată Ziarul Financiar, citând datele de la Asociaţia Aeroporturilor din România.

  Principalele motoare de creştere au fost aeroporturile din Sibiu şi Iaşi care au consemnat creşteri de 31,5% respectiv 16,8%. De altfel, aeroportul din Iaşi merge cu paşi rapizi spre poziţia a treia de pe podium, în condiţiile în care terminalul din Timişoara continuă să piardă din clienţi. Aeroportul din Iaşi a ajuns în primul semestru la 617.000 de pasageri, iar cel din Timişoara este la circa 100.000 de pasageri distanţă.

  Citește continuarea pe Ziarul Financiar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.