vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vrei să cumperi iPhone 6? Terminalul are o problemă gravă

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 11:48 AM | IT

  2

  Apple a vândut 10 milioane de terminale iPhone 6 şi iPhone 6 Plus în primul weekend de disponibilitate. La scurt timp a apărut o problemă majoră. iPhone 6 Plus, modelul cu ecran mai mare, de 6 inci, se îndoaie în buzunar, putând chiar să se rupă, scrie Gandul.info.

  Pe forumuri şi pe Twitter mai mulţi utilizatori s-au plâns că noul lor telefon iPhone 6 Plus s-a îndoit la scurt timp după ce a fost cumpărat de la simpla ţinere în buzunar. Primele teste arată că aceasta este o problemă majoră. Cei de la Unbox Therapy au îndoit telefonul, folosindu-se doar de mâini, şi au constatat că, odată curbat, acesta nu mai poate fi adus la forma iniţială. Atunci când a fost îndoit la loc la forma normală carcasa de aluminiu a crăpat în lateral, imediat lângă butonul de volum.

  iPhone 6 Plus şi iPhone 6 sunt foarte subţiri şi au carcasă realizată din aluminiu, un material care se îndoaie cu uşurinţă. Unbox Therapy a îndoit şi un Samsung Galaxy Note 3, aplicând chiar mai multă forţă, dar terminalul nu a avut probleme.

  Compania Samsung a fost criticată pentru faptul că foloseşte plastic pentru realizarea carcasei telefoanelor sale, iar acum se dovedeşte că acest material este mai rezistent decât aluminiul.

  Soluţia pentru deţinătorii de iPhone 6 Plus este cumpărarea unei carcase rezistente.

  Faptul că dispozitivul se îndoaie nu este singura problemă raportată de utilizatori. Bateria are o autonomie modestă, deşi are capacitate mai mare, şi sunt probleme cu recepţia Wi-Fi. Dacă aceste două probleme pot fi remediate de Apple prin actualizări software, cea a îndoirii rămâne.

  Se pare că şi modelul mai mic, iPhone 6, are aceeaşi problemă, după cum se vede în imaginea de mai jos publicată de un utilizator din Franţa pe Twitter.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.