sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A apărut iPhone 6 din platină sau aur. La fix pentru Sărbători

  de Special Arad | 28 noiembrie 2014, 2:24 PM | IT

  1

  Dacă vreţi să impresionaţi audienţa în acest an de Sărbători şi dacă intenţionaţi să scoateţi peste 5.000 de dolari din buzunar pentru asta, atunci aţi găsit exact ce căutaţi. Este numit Luxury Gold iPhone 6 Swarovscki Brilliance Elite şi preţul este chair mai ostentativ decât numele, scrie macrumors.ro.

  Acoperit cu cristale Swarovski şi platină (există şi variante în aur galben sau roşu), vă este livrat într-o cutie luxoasă din lemn de cireş, dar nu conţine cartelă SIM. Costă 5.200 de dolari, versiunea de 128 GB şi nu se menţionează dacă suferă de aceeaşi probelmă ca şi rudelele sale “ordinare”, dacă se îndoaie sau nu. Ne îndoim noi însă că ar vrea cineva să încerce asta.

  iphone6fullswa_gold_2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cu siguranta ca vor fi multi oameni dispusi sa-l cumpere. Totusi, acest tip de telefoane se vand mai putin prin magazinele obisnuite si mai mult prin retele personale de vanzare. Bogatasii nu vor intra intr-un magazin de pe strada sau intr-un mall, au acele conexiuni care ii contacteaza si le prezinta noile gadget-uri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.