Lovitura primită de Apple înainte de lansarea iPhone 6. Anunțul care le poate strica planurile

  de Special Arad | 9 septembrie 2014, 11:39 AM | IT

  0

  Cei de la Amazon au luat o decizie incredibila pentru a contracara lansarea noului telefon al celor de la Apple, potrivit Yoda.ro

  Iata un mod inedit de a incerca sa deturnezi atentia oamenilor de la lansarea unui telefon – Fire Phone, smartphone-ul celor de la Amazon, a avut o reducere de pret de la 199 de dolari, la doar 0.99 de dolari! Singura conditie este ca utilizatorii sa isi faca un abonament pe 2 ani la AT&T.

  Spre deosebire de ebook reader-ul Kindle si de la tabletele Kindle, Fire Phone e considerat mai curand a fi un esec. Strategia celor de la Amazon este de a schimba asta si de a-i atrage pe cei care doresc sa-si cumpere noul iPhone.

  “Fire costa acum doar 99 de centi cu un contract pe 2 ani, clientii primind si un an Prime. Avand acces la tot contentul Prime, Mayday, 32GB de memorie si spatiu cloud nelimitat pentru poze, plus acces la Dynamic Perspective si Firefly, Fire Phone este un alt exemplu despre valoarea pe care Amazon o ofera clientilor” a spus vice-presedintele companiei, Ian Freed, intr-un comunicat de presa catre ZDNet.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.