duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vrei să ai propria afacere?

  de - | 10 februarie 2021, 4:26 PM | Advertorial

  0

  Căutarea jobului mult visat, acela care să îți aducă satisfacții financiare, în care să ai parte de un mediu de lucru dinamic și plăcut și chiar un program flexibil pentru că ție nu-ți place să fii închis într-un birou 8 ore pe zi, asta cu siguranță nu e cea mai ușoară sarcină, dar ce faci atunci când acest job vine la tine?

  Cu toții ne dorim să lucrăm în condiții prielnice, să ne putem organiza programul după viața noastră, să ne bucurăm de o dezvoltare personală și continuă și, cel mai important, să ne placă ceea ce facem. Însă câți dintre noi chiar avem parte de așa ceva?

  La noi, la Golden Real Estate, înainte de a vorbi de vânzarea de imobile, vorbim de oamenii din echipa noastră pentru că împreună învățăm să fim mai buni în ceea ce facem, ne ajutăm mereu când e nevoie pentru a ne bucura ulterior de reușite.

  Iar noi asta căutăm. Un nou coleg care să se dezvolte cu noi și alături de care să sărbătorim succesele.

  Și nu, nu e nevoie să ai experiență în domeniul vânzărilor – deși ar fi un mare plus pentru ambele părți – pentru că îți oferim noi cursuri de inițiere, asistență și suport, iar astfel vei avea mereu alături o persoană calificată care să te îndrume.

  Cu noi, ai posibilitatea de a avea propria afacere care îți va permite să îți organizezi timpul și bugetul astfel încât să îți aducă satisfacții financiare câteodată mult mai mari decât ai fi anticipat.

  Va fi nevoie să te implici, asta cu siguranță, vei face vizite, negocieri, vei da telefoane, vei munci pentru a vinde, căci acesta e scopul final al jobului de consultant imobiliar. Vei vinde și asta îți va aduce satisfacții. Și ieșirile cu colegii, premiile pe care le vei câștiga atunci când îți faci treaba exemplar, dar și bagajul de cunoștințe în care vei îndesa mereu câte ceva care te va ajuta în multe momente, chiar și când nu te aștepți.

  Iar dacă ești și o persoană cu o atitudine pozitivă, pricepută puțin și la psihologie, care știe să comunice frumos, cu mare atenție la interlocutor, atunci chiar vrem să te cunoaștem.

  Aplică acum! Trimite CV-ul tău pe adresa [email protected] și noi te vom contacta cu interes.

   

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.