Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „Reindustrializarea Europei, o necesitate”

  de - | 19 mai 2020, 1:16 PM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș, parlamentar european al Alianței USR PLUS a adresat mai multe întrebări comisarului pentru piață internă, Thierry Breton, cu referire la necesitatea reindustrializării Europei.

  Recenta criză indusă de pandemie a pus probleme cu care vechiul continent nu s-a mai confruntat până acum: criza de materiale sanitare, întârzierea aprovizionării cu materii prime, blocarea unor circuite comerciale.

  Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „Toți suntem aici pentru un singur scop: o Uniune mai bună, mai prosperă pentru toată lumea, care să funcționeze fără poticneli în orice situații.

  În comisia IMCO (piață internă și protecția consumatorului), i-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană, despre cum adaptăm industria pentru a face față provocărilor de orice natură.

  Pentru mine, mai ales după această criză medicală, socială dar și economică,  independența industrială a UE a devenit un scop major. Sunt schimbări pe care trebuie să le facem în strategia industrială europeană.

  Ne vom asigura că facem tot ce putem pentru a face față provocărilor. Am fost aleși să facem treabă, iar asta facem zi de zi, în orice condiții”.

  Discuțiile dintre Parlamentul European și Comisie sunt ceva firesc, o colaborarea absolut normală în care sunt puse…

  Posted by Vlad Botoș on Tuesday, May 19, 2020

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.