vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „Reindustrializarea Europei, o necesitate”

  de - | 19 mai 2020, 1:16 PM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș, parlamentar european al Alianței USR PLUS a adresat mai multe întrebări comisarului pentru piață internă, Thierry Breton, cu referire la necesitatea reindustrializării Europei.

  Recenta criză indusă de pandemie a pus probleme cu care vechiul continent nu s-a mai confruntat până acum: criza de materiale sanitare, întârzierea aprovizionării cu materii prime, blocarea unor circuite comerciale.

  Vlad Botoș, europarlamentar Alianța USR PLUS: „Toți suntem aici pentru un singur scop: o Uniune mai bună, mai prosperă pentru toată lumea, care să funcționeze fără poticneli în orice situații.

  În comisia IMCO (piață internă și protecția consumatorului), i-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană, despre cum adaptăm industria pentru a face față provocărilor de orice natură.

  Pentru mine, mai ales după această criză medicală, socială dar și economică,  independența industrială a UE a devenit un scop major. Sunt schimbări pe care trebuie să le facem în strategia industrială europeană.

  Ne vom asigura că facem tot ce putem pentru a face față provocărilor. Am fost aleși să facem treabă, iar asta facem zi de zi, în orice condiții”.

  Discuțiile dintre Parlamentul European și Comisie sunt ceva firesc, o colaborarea absolut normală în care sunt puse…

  Posted by Vlad Botoș on Tuesday, May 19, 2020

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.