marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Vizita premierului Dăncilă la Arad s-a lăsat cu huiduieli | Foto/Video

  de Raluca Medeleanu, Mihai Todoca | 10 mai 2019, 1:34 PM | Știri Arad

  6

  Aflată într-un turneu de vizite prin țară, Viorica Dăncilă, premierul României, a poposit astăzi și la Arad. Vizita fiind anunțată din timp, un grup mare de arădeni – mulți aflați în partidele opoziției – au hotărât să o întâmpine pe aceasta în fața Prefecturii Arad, pentru a protesta împotriva ei și a Guvernului pe care îl reprezintă.

  Oamenii s-au adunat de-a lungul străzii A.D. Xenopol, pe ambele trotuare, „înarmați” cu pancarte pe care au scris diferite mesaje (dintre care „Nimic” sau „Orice om îi este teamă de Ardeal”). Aceștia strigă, printre altele, „Hoții!, Hoții!”.

  Mai mulți jandarmi s-au deplasat în zonă pentru a se asigura că nu apare niciun incident.

  Menționăm că un reprezentant PSD a încercat să îl oprească din filmat pe reporterul Special Arad, împingându-l și apoi întorcându-se cu spatele pentru a îi lua din vizibilitate, în timp ce un altul îi punea o sumedenie de întrebări de tipul: „cine ești?”, „de ce filmezi aici?”.

  (foto/video Mihai Todoca)

  Update

  După ce premierul Viorica Dăncilă a terminat vizita pe care a avut-o la Prefectura Arad, a ieșit din instituție însoțită de Mihai Fifor și Dorel Căprar. Aceasta a trecut pe lângă mulțimea de protestatari, făcându-le cu mâna, apoi a intrat în mașină.

  Protestatarii au continuat să strige mesaje împotriva ei și a Guvernului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da, …„mulțimea” de haters „angajată” servitori pe soldă la partidele de opoziție, … mai ales la portocalii lui falcă.
   „Nimic” față de ce/de cine??? … poate de guvernarea PDL, în care furătăciunile au fost „fără număr, fără număr…”. În cazul ăsta le dau dreptate.
   🙂

   0 voturi
   +1
   -1
    • Ce să dovedesc? Pentru cei ce înțeleg ce văd, nu este nevoie de dovezi. Cunoaștem sistemul! Înainte vreme, ăștia, se numeau „Activiști de partid”, aveau pantofii lustruiți, tunsoare prospătă și halate „ștoc”. Urlau și aplaudau la comandă. Își făceau „ucenicia” pe teren. Astăzi ocupă posturi fără fișă descriptivă și sunt pe net înjurând și spurcând pe oricine are o părere … pertinentă sau nu. Nu au argumente ci doar … spurcă autorul. Bulying se numește pe engleză. Există o lege ce interzice așa ceva. Dar pe ei nu-i urmărește și nu-i condamnă nimeni, că doar fac parte dintr-o armată, renumerată din bugetele locale și execută ordinele partidului la putere.
     De doi ani văd aceste fețe, cu venele umflate urlând în numele civismului „Ciuma Roșie” și „M–e PSD”. Niște râme odioase ce fac orice să-și păstreze locul călduț. Nu este nevoie să producă nimic, nu au nevoie să cunoască o meserie. Dar ți-o pot demostra ca au diplome și doctorate. Deci nu trebuie să dovedesc absolut nimic. EI SE VĂD de la mare distanță. Că doar nu toată lumea a venit de la Brad cu punga de plastic de un leu cu stopul și a luat-o de nevastă pe fica mentorului, avăndul naș pe AliBaba zis Chioru. De altfel o „Poveste de Succes” la care toți ăștia visează cu ochii deschiși curgându-le balele pe cămașa strâmtă și apretată.
     ,
     Probabil că din cei prezenți, nu toți făceau parte din această clică de lingăi. Dar eu vorbesc de marea majoritate de „organizați”. Iar eu la ei m-am referit de la bun început. Ei sunt cei mai vehemenți „urlători” de jigniri. Nu știu cum se face dar nimeni nu urlă de pe trotoarele din Arad, când trece primarul filfizon. Crezi că nu ar exista motive?

     --5 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.