Vise purtate de lampioane către cerul de abanos al Aradului

  de Raluca Medeleanu | 5 noiembrie 2014, 3:25 PM | Știri Arad | Video

  0

  O seară uscată de noiembrie, sus, pe acoperișul unei clădiri. Zeci de tineri își pun dorințe, aprinzând focuri a căror căldură eliberează lampioane enorme către văzduhul întunecat al orașului. Ele se înalță tot mai sus și se împrăștie deasupra Aradului, încet, încet, părăsind raza vizuală.

  Astfel s-a declarat deschis în mod oficial, sus pe acoperișul mall-ului Atrium, ieri seară, festivalul cultural UNIFEST, dedicat tuturor studenților din România, sub organizarea Ligii Studenților Universității „Aurel Vlaicu”.

  „UNIFEST este conceput ca un mijloc de a-i reuni pe studenţi sub tutela unor aspect comune. Cultura, sportul, divertismetul, participarea la actul de creaţie artistică şi intrecere sportivă, toate acestea motivează în cel mai înalt grad participarea studenţilor la un festival dedicat lor în întregime.” Festivalul se va desfășura în diverse locuri din Arad, până pe data de 14 noiembrie. Programul complet al evenimentului poate fi citit AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.