vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Studenții UAV, voluntari la DSP Arad

  de Special Arad | 6 octombrie 2021, 4:18 PM | Coronavirus | Educaţie

  0

  Câțiva studenți, membri ai Ligii Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, au muncit ca voluntari alături de angajații DSP Arad pentru a introduce date ale anchetelor epidemiologice în sistemul informatic. În acest fel deciziile de carantinare și de izolare ale persoanelor confirmate cu Covid ajung mai repede atât la pacienți, cât și la medicii de familie.

  „Numărul de cazuri din județul nostru este în creștere, iar volumul de lucru tot mai mare al angajaților DSP face ca introducerea datelor în sistem să fie încetinită. Am decis împreună cu câțiva colegi să oferim o mână de ajutor. Cred că în acest moment este foarte importantă implicarea tuturor pentru ca lupta împotriva COVID 19 să fie cât mai eficientă”, spune președintele Ligii Studenților din UAV, Nicoleta Șușca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.