A început UniFEST, festivalul studenților arădeni

  de Special Arad | 5 November 2021, 6:35 PM | Educaţie

  0

  Cea de a 20-a ediție a festivalului studențesc UniFEST se va desfășura în Arad, în perioada 05-15 noiembrie, în organizarea Ligii Studenților UAV. Este o ediție aniversară care oferă studenților prilejul de a se implica în activități educative, sociale, culturale și sportive.

  Sunt 11 zile cu activități interactive derulate, ca în fiecare an, sub sloganul <Distracție Gratis. Nu Degeaba> . Chiar dacă numărul participanților este mai redus, din cauza epidemie de Sars Cov2, am dorit să organizăm acest festival pentru a marca cea de a 20-a ediție a celui mai mare festival național studențesc. Mulțumesc colegilor, conducerii universității pentru implicare și sprijin” a declarat Nicoleta Șușcă, liderul LSUAV.

  Prezent la momentul deschiderii oficiale a UniFEST 2021, prorectorul UAV, Tedor Cilan i-a felicitat pe studenți pentru efortul de a păstra neîntreruptă tradiția acestui festival la Arad. „Mă bucur să fiu aici, împreună cu voi. Este o ediție mai specială, cauzată de epidemia de SarsCov2 și de aceea efortul vostru de a o organiza merită și mai mult aprecierea noastră. Conducerea universității a sprijinit și va sprijini și pe mai departe acțiunile și proiectele Ligii Studenților din UAV”, a declarat prorectorul UAV.

  Un moment special a fost creat de veteranul festivalului, Paul Boeriu care a organizat prima ediție a UniFEST de la Arad, în calitate de președinte al LSUAV și care a contribuit, an de an, la dezvoltarea festivalului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.