UNIFEST aduce cultura mai aproape, pentru studenții arădeni

  de Special Arad | 3 noiembrie 2014, 4:36 PM | Cultură

  0

  Cu peste 300 de evenimente în 18 oraşe universitare şi 20.000 de bilete gratuite la muzee, filme, Ateneu sau spectacole de teatru, operă şi operetă, UNIFEST aduce pentru al 13-lea an consecutiv cultura, arta şi educaţia nonformală mai aproape și de studenţi din Arad. Mâine, la ora 18, în incinta mall-ului Atrium, va avea loc deschiderea fesivalului cultural UNIFEST.

  În acest an, găsim în programul evenimentului activităţi diverse, menite să-i aducă pe studenţi mai aproape de cărți, sport, precum şi acţiuni dedicate sănătăţii orale şi domeniului cinematografic. Teatru, folk şi muzici bune, book exchange, cros ori maratonul de scurtmetraje sunt doar câteva dintre elementele ce fac din UNIFEST cel mai de succes festival al culturii.

  program Unifest Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.