vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vis împlinit! UTA e în Liga 1, iar FC Argeș a promovat după un final de campionat halucinant

  de Lucian Dănilă | 2 august 2020, 8:57 PM | Sport | Topic special

  1

  (foto: looksport.ro)

  Bucurie incredibilă la Pitești, pe terenul pe care cu ani în urmă marele Gicu Dobrin scria file de istorie. UTA și FC Argeș erau puse în fața unui joc de totul sau nimic, un joc în care echipa care pierdea, risca să piardă ceea ce era atât de aproape, promovarea. Ca spectacol, meciul a fost unul dintre cele mai slabe pe care le-am văzut în ultimpul timp, ambele echipe fiind marcate de miza uriașă.

  UTA s-a dus fără doi dintre cei mai buni jucători, Romario Moise și Bustea. Pe lângă absențele celor doi, antrenorul Gyuszi Balint a luat niște decizii care au surprins pe foarte multă lume, lăsându-i pe bancă pe Iacob și Melinte.

  Decizia era oarecum logică, Iacob fiind accidentat după meciul cu Rapid, iar Melinte a fost folosit ca variantă de înlocuire a lui Pușcaș în linia mediană.

  A fost 1-1, Ioniță și Matiș fiind autorii celor două goluri. Dar acestea sunt doar detalii pentru statistici.

  Cu ce vom rămâne pe retină? Cu finalul incredibil de joc, atunci când cei de la FC Argeș și cei de la UTA se bucurau deopotrivă de golul marcat de Rapid în poarta celor de la Turris în cel de-al șaselea minut de joc.

  Coroborat cu victoria Petrolului la Mioveni , FC Argeș și UTA se duc de mână în Liga 1.

  Asta e ce contează! Felicitări, UTA! Respect Gyuszi Balint!

  Greu a fost…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.