sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Precizările FRF cu privire la informațiile apărute referitor la departajarea echipelor din Liga 1

  de Lucian Dănilă | 6 martie 2022, 9:28 PM | Sport

  0

  „Având în vedere informațiile și dezbaterile apărute în mass-media, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări.

  În ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 27 iunie 2021, ședință la care au participat toți membrii Comitetului Executiv, s-a decis cu unanimitate de voturi abrogarea criteriului de departajare privind numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe.

  De asemenea, reamintim că, în conformitate cu prevederile art. 48 alin. 9 teza întâi și teza finală din Statutul FRF, Hotărârile Comitetului Executiv sunt publicate pe site-ul oficial al FRF: www.frf.ro. Publicarea acestora în forma precizată mai sus are valoare de comunicare oficială faţă de orice persoană interesată.

  De asemenea, potrivit dispozițiilor art. 48 alin. 3 din Statutul FRF Hotărârile Comitetului Executiv intră în vigoare imediat, cu excepţia cazului în care Comitetul Executiv prevede altfel”, se arată în comunicatul FRF.

  Astfel, UTA a ocupat locul 8 la finalul sezonului regulat, iar Rapid este echipa clasată pe locul 9, am adăuga noi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.