joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul clăpar al formației Carusel, Virgil Iuga, testat pozitiv cu Covid, se simte bine și este optimist

  de Special Arad | 19 februarie 2021, 2:04 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Muzicianul arădean Virgil Iuga a anunțat în urmă cu o oră că a fost și el testat pozitiv cu coronavirus. Mesajele de încurajări curg pe Facebook.

  Tatăl cântăreței Claudia Iuga și fostul clăpar al formației arădene Carusel spune că se simte relativ bine, așteaptă să fie testat în continuare, simtomele fiind deocamdată ușoare.

  În postarea sa pe Facebook, cântărețul îl invocă și pe omul de radio Cătălin Lăpușcă, testat și el pozitiv cu COVID în cursul acestei săptămâni. Lăpușcă spune că deocamdată se simte relativ bine, doar o senzație de răceală.

  Formația Carusel – pentru cine nu știe – a fost una dintre cele mai celebre trupe rock românești în anii ’60-’70. Virgil Iuga s-a alăturat trupei în anii ’70, moment în care s-a schimbat puțin și registrul spre jazz-rock, dar cum era rock-ului progresiv era spre sfârșite inclusiv la noi, această etapă s-a sfârșit la începutul anilor ’80.

  Le urăm amândurora însănătoșire grabnică!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.