sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vineri 13, cu ghinion pentru clienții Raiffeisen Bank

  de Andrada Bobiș | 13 ianuarie 2023, 5:15 PM | Naţional

  0

  Zi cu ghinion pentru clienții unei Bănci. Se pare că astăzi, sistemul a avut probleme în ceea ce privește funcționarea și toți clienții Raiffeisen Bank care au dorit să facă plăți cu cardul în după-masa zilei de vineri 13 ianuarie s-au trezit că nu pot face asta.

  Sistemele de carduri, Online Banking și SmartMobile, de la Raiffeisen, nu au funcționat vineri 13 ianuarie a.c, preț de câteva minute, timp în care toți clienții s-au panicat de situația creată. Reprezentanții băncii au anunțat în jurul orei 16:30 că a fost doar o problemă legată de sistem care s-a remediat imediat, iar clienții au putut să folosească din nou fără probleme, atât cardurile de debit cât și aplicațiile Raiffeisen Online și SmartMobile.

  De asemenea, este de menționat și faptul că la noapte, în 14 ianuarie, se va lucra din nou la server și este posibil să apară probleme în ceea ce privește plățile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.