Zeci de clienți ai Raiffeisen Bank acuză că s-au trezit cu mii de lei blocați pe carduri

  de - | 14 iulie 2020, 6:51 PM | Naţional

  0

  Zeci de clienți Raiffeisen Bank sunt revoltați, deoarece atunci când au încercat să scoată bani de la bancomate, s-au trezit cu mii de lei blocați pe carduri, iar alții se plâng că nu pot folosi deloc cardurile de câteva zile, scrie HotNews.

  „Urma să plecam în concediu, m-am dus să scot 4000 de lei de la bancomat, m-am trezit și fără cash și fără bani pe card, nu pot să alimentez mașina, nu pot să-mi fac cumpărăturile, nu putem pleca nicăieri, banii sunt blocați la ei și ne asigura în continuare că «se va rezolva în cel mai scurt timp»”, reclamă un client pe pagina de Facebook a băncii, la postarea în care banca încearcă să calmeze spiritele.

  Ce mesaj a afișat Raiffeisen Bank pe pagina proprie de Facebook:

  „Dragi clienți,

  În acest moment, tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit funcționează cu întreruperi, motiv pentru care vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Depunem toate eforturile pentru remedierea situației. De asemenea, vă asigurăm că toate sumele care au fost blocate vă vor fi returnate în cel mai scurt timp posibil. Mulțumim pentru înțelegere”, a postat Raiffesen bank e pagina proprie de Facebook în urmă cu 20 de ore.

  Postarea are peste 140 de comentarii și peste 40 de distribuiri, oamenii acuzând și acum la postări mai recente că lucrurile nu s-au rezolvat și nu-și pot folosi cardurile.

  Sursa: hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.