duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Jaf armat la Raiffeisen Bank! principalul suspect a fost reținut (FOTO)

  de Special Arad | 5 iulie 2016, 12:10 PM | Naţional

  0

  În această dimineață sucursala Reiffeisen de pe strada Năsăudului din Municipiul Bistrița a fost jefuită. Potrivit primelor informații, atacul a durat circa 20 de secunde, timp în care hoții au amenințat cu arma angajații băncii și au reușit să sustragă o sumă de bani, la această oră necunoscută.

  În prezent polițiștii îi caută pe indivizii ce au dispărut imediat după jaf. Întâmplător sau nu, banca a fost aprovizionată azi cu bani. La locul faptei se află mai multe echipaje de poliție cât și agenți de la criminalistică.

  Nu s-au înregistrat victime.

  UPDATE: Poliţiştii au prins principalul suspect în cazul jafului armat de la banca din Bistriţa. Bărbatul are dublă cetăţenie, română-ucraineană şi încerca să fugă din ţară prin Vama Siret. A fost oprit însă de poliţişti care l-au audiat ore în şir,

  SURSA: gazetadebistrita.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.