joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vinerea viitoare, Lipova devine „Simphonic City”

  de Special Arad | 22 iunie 2018, 1:54 PM | Cultură

  0

  Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, organizează vineri, 29 iunie, începând cu ora 16:30, Festivalul „Lipova Symphonic City”, în cadrul căruia vor avea loc un simpozion dedicat Centenarului Marii Uniri şi un spectacol extraordinar cu muzică simfonică, susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Arad, sub bagheta dirijorului Dan Crişan.

  Programul va începe la ora 16:30, la Muzeul Oraşului Lipova, cu simpozionul „Muzica Românească în contextul Marii Uniri de la 1918”, moderat de Tatiana Ţugulea şi va continua, cu începere de la ora 21.00, pe platoul Mănăstirii Maria Radna, cu un spectacol extraordinar în aer liber susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Arad, soprana Diana Gheorghe (Opera Naţională Română Cluj), tenorul Andrei Manea (Opera Naţională Română Cluj) şi Corul Seminarului Ortodox Român din Arad (dirijor: Adrian Bugyi).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.