Victorie pentru onoare! UTA a trecut la scor de neprezentare de Motru

  de Lucian Dănilă | 3 mai 2014, 2:37 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Cele mai vitregite echipe din liga a doua, seria de Vest, s-au întâlnit în această dimineață pe arena Francisc Neumann. A fost un meci care avea ca obiectiv doar onoarea, altfel, ambele formații fiind deja ca și retrogradate în liga a treia, asta dacă nu se întâmplă vreo minune în birourile Federației.

  Urmăriți din tribune de Adrian Marțian, cel care nici acum nu a plătit jucătorilor salariile pentru luna decembrie, jucătorii echipei UTA, seniorii, au decis să joace pentru ei, pentru onoare și pentru cei câțiva spectatori care mai vin la meciurile lor.

  Ce a ieșit? Un meci din care a lipsit presiunea și astfel jocul a devenit imediat mai bun. Cu Sandu Gaica pe bancă și Ionuț Popa în tribune, utiștii au funcționat ca o echipă și au rezolvat repede soarta meciului. Apostu a deschis scorul în minutul 7 când a înscris cu latul pe lângă Popescu după o pasă a lui Monac. În minutul 28 avea să marcheze coautorul primului gol, Monac, care a fructificat pasa filtrantă a lui Popescu.

  Motru putea reduce din diferență în ultimul minut al primei reprize, dar Boșneag a scos miraculos șutul din cinci metri a lui Fărcășanu.

  În partea secundă ritmul a scăzut. Unica ocazie mai importantă i-a aparținut lui Monac, care după o acțiune personală a șutat alături de poartă. S-a făcut 3-0 în minutul 76 atunci când Popescu a profitat de indecizia lui Schintee și Iclăzan și a lobat spectaculos mingea peste portarul Popescu.

  UTA a câștigat astfel după mai mult de o lună de zile, probabil principalul obiectiv al jucătorilor în acest moment fiind să îi mai vadă cineva și să prindă un contract la o echipă mai bună din vară.

  UTA: Boșneag – Feussi, Ola (80 Sydney), Mardare, Diarra – Lazea – Monac,  O. Popescu, Neagu, Surugiu (54 Marcu) – Apostu (75 Sălăjan). Pe bancă: Horvat – Gornic, Sidney, Laso, Sălăjan, Ibe, Marcu

  Motru: D. Popescu – Trașcă, Andrițoiu, Iclăzan, Schintee – Șoo, Dicu (38 Neacșu), Nikoloff, Stoenac (71 Cernică) – Fărcășanu, Trifu. Pe bancă: Trică – Neacșu, Unguru, Gruia, Stănescu, Todoran, Cernică.

  Arbitri: Dorian Micloșină (Reșița) – Petru Gașpar (Timișoara), Călin Cimpoieru (Lugoj).

  Rezervă: Mara Iscru (Aleșd).

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.