luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Vezi invitații de astăzi la BookLand Evolution!

  de Special Arad | 1 iunie 2016, 2:13 PM | Educaţie

  0

  Astăzi, 1 iunie, tinerii din Arad cu vârsta între 14-24 ani au o nouă oportunitate de a sta față in față cu unele dintre personalitățile marcante ale Aradului, în cadrul Conferințelor practice BookLand Evolution.

  Artiști, antreprenori, oameni de cultură, profesioniști din toate domeniile vor servi drept modele și surse veritabile de inspirație pentru tinerii care vor să își descopere vocația și să își depășească limitele! Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Biblioteca Județeană Alexandru D. Xenopol.

  Intrarea este liberă!

  În cea de-a treia zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Adela Cristea – Managing Partner al Ascent Group, Natalia Micalona – poetă, Mihaela Livia Popa – scriitor.

  BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

  Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.