Vechimea infrastructurii! Cauza multor incendii din spitalele românești, ultimul caz la Constanța

  de - | 24 July 2021, 8:46 PM | Naţional

  0

  Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază în sala de operații a secției de chirurgie cardiovasculară din Spitalul Județean de Urgență Constanța, aflată la etajul al patrulea.

  Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Din primele cercetări, se pare ca focul a fost provocat de un scurtcircuit la un aparat din sala de operație.

  În acel moment, în sală se aflau patru persoane, personal medical, după ce cu puțin timp înainte avusese loc o operație. Pacientul apucase însă să fie dus într-o altă secție.

  SJU Constanța are propriul serviciu de pompieri, iar acesta a intervenit imediat și a stins incendiul. Totuși, la fața locului au fost chemați și pompierii de la ISU Dobrogea, fiind mobilizați 35 de angajați. Nu a mai fost însă nevoie și de intervenția lor, pentru că focul fusese deja stins.

  În ultimii ani, din cauza infrastructurii învechite, au fost mai multe incendii la mari spitale din România, din păcate, soldate și cu victime.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.