vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Vama Veche a arătat din nou ca în vremurile bune, însă polițiștii au oprit petrecerea: „Dacă nu vă conformați acum, o să închidem Vama”

  de Special Arad | 2 mai 2021, 11:39 AM | Naţional

  0

  Polițiștii au oprit o petrecere, pe plaja din Vama Veche. După ce anul trecut nu au putut ajunge în stațiunea lor preferată din cauza carantinei, turiștii încearcă acum să revină la vechile obiceiuri. Odată cu lăsarea serii au pornit o petrecere ca pe vremuri, dar distracția nu a durat mult.

  Cum s-a lăsat seara, turiștii au dat startul la distracție pe plaja din Vama Veche. Regulile de distanțare fizică și măștile de protecție nici nu au mai contat când muzica răsuna la apus. După câteva ore, pe plajă au apărut politiștii, iar petrecerea s-a terminat.

  Polițist: „Masca de protecție, închide boxa, dă, te rog, mai încet. Dacă nu vă conformați acum, o să închidem Vama și nu o mai prindeți vara asta”.

  Unii dintre cei care încercau să încalce regulile au sfidat, cu câteva ore mai devreme, și vremea. Au făcut baie în mare, deși apa este foarte rece.

  -„Mi-a lipsit foarte mult. E prima ieșire după un an de zile pe care reușim să o facem. Atmosfera e super, ne relaxăm după un an de chin. De la 16 ani vin în fiecare an. Anul trecut a fost prima oară când nu am reușit să vin. Reluăm tradiția”..

  Citește mai mult AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.