sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vali Porcișteanu a câștigat Raliul Aradului KIA 2018

  de Special Arad | 27 mai 2018, 12:57 PM | Sport

  0

  Asociația Club Sportiv AMC Racing (promotor Mihai Leu), a organizat vineri și sâmbătă, 26 și 27 mai, sub egida Federației Române de Autoturism Sportiv, în parteneriat cu Primaria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, competiția automobilistică intitulată Arad Rally KIA 2018.

  Ediția a zecea a Arad Rally KIA, care a fost etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, a reunit la start 63 de concurenți.

  În 2018, locul întâi a fost ocupat de către campionul național absolut la raliuri din 2011, Vali Porcișteanu, aflat la primul succes de la revenirea sa pe traseul de concurs, performanța fiind sinonimă și cu preluarea fotoliului de lider în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

  La volanul unei Skoda Fabia R5, Porcișteanu, cu Dan Dobre în dreapta, a profitat de abandonul favoritului Simone Tempestini (Sergiu Itu copilot), care a ieșit în decor la Super Speciala din centrul Aradului, de vineri seara.

  IMG 8752 1

  După succesul de la Arad, Vali Porcișteanu a preluat și fotoliul de lider în clasamentul general al Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Astfel, Porcișteanu a adunat 88 de puncte după trei etape, cu 5 peste Simone Tempestini.

  La Arad, pe locul doi s-a clasat Dan Gârtofan (Tudor Mârza copilot), iar pe trei a terminat Bogdan Marișca (Sebastian Itu copilot).

  IMG 8839 1

  Cu o singură excepție (2014), cine a câștigat Raliul Aradului a câștigat și Campionatul Național de Raliuri Dunlop!
  Rezultatele complete și clasamentele sunt pe http://raliularadului.ro/ și pe www.live.fras.ro.

  Rezultatele urmează să fie omologate de Comisia de Competiții a FRAS, care se va reuni marți.
  Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop va avea loc în perioada 15-16 iunie la Bacău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.