joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  UVVG Arad: despre Facultatea de Medicină, programul de studiu Biologie

  de Special Arad | 9 septembrie 2022, 11:11 AM | Educaţie

  1

  ”Celula este unitatea structurală și funcțională a organismului. Gena este unitatea de bază a eredității. Evoluția este motivul apariției sau extincției speciilor pe Terra.” – Aceasta este teoria fundamentală a biologiei, printre primele noțiuni pe care le auzim în școală.

  Biologia reprezintă studiul vieții și a organismelor vii, acea știință care poate răspunde la marile întrebări ale filosofilor: ce este viața?, cum funcționează?, ce înseamnă evoluția? … și multe altele.

  Pe durata a 3 ani, programul de studiu BIOLOGIE, din cadrul Facultății de Medicină a U.V.V.G. Arad, îşi propune să faciliteze însuşirea de metode, deprinderi şi abilități, care să permită absolvenților să devină specialişti în biologie, la finele cărora aceștia vor susține un examen de licență.

  Obiectivul general al programului de studiu constă în formarea de resurse umane înalt calificate în domeniul biologiei, prin cunoașterea organismelor din punct de vedere structural-funcţional, al diversităţii, relaţiilor dintre organism şi mediu etc.

  Astfel, pe lângă sectoarele de cercetare în biologia teoretică și aplicativă, absolvenții noștri vor putea opta pentru locuri de muncă în învățământul preuniversitar și universitar, laboratoare de analize biomedicale, biolog, etc.

  Biologie


  ÎNSCRIERILE S-AU RELUAT DIN 29 AUGUST!

  Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de email [email protected] și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373.

  De asemenea, vom fi și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.

  https://www.uvvg.ro/reluam-inscrierile-pentru-anul-universitar-2022-2023/

  biologie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua, sunt interesată de un curs de Master in Biologie, am intrat pe site însă nu văd opțiuni de master… ce îmi puteți spune? Se da admitere la Master sau se depune doar dosarul? Sunt foarte interesată sa știu ce presupune un master? Câte zile din săptămâna sunt implicate ? Se fac cursuri și sâmbătă? Exista și cursuri puse pe o platforma online? Laboratoarele care sunt obligatorii , se fac intr-o structura conventionata? Va mulțumesc mult pt răspuns, Sorina Cucu

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.