duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad pregăteşte olimpici la Biologie

  de Special Arad | 26 aprilie 2022, 4:57 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. „Urmând o tradiţie inițiată de rectorul fondator prof. univ. dr. Aurel Ardelean, şi în acest an Facultatea de Medicină, prin Departamentul de Biologie și Științe ale Vieții, a pregătit elevii de la liceele din Arad care participă la Olimpiada Națională de Biologie.

  La fel ca în ultimii 8 ani, în săptămânile premergătoare fazei naţionale, sub coordonarea doamnei conf. univ. dr. Turcuș Violeta, au fost desfășurate o serie de activități practice pentru elevii care participă la olimpiadă. Cadrele didactice din cadrul departamentului care au participat la aceste sesiuni de pregătire cu elevii sunt: Anatomie – prof univ. Dr. Galajda Zoltan, Genertică – prof. Univ. Dr. Mathe Endre, Citologie – conf. Univ. Dr. Violeta Turcuș, Histologie – șef lucrări dr. Zurbău Anghel Nicoleta.

  Dorim mult succes candidaților la OLIMPIADA DE BIOLOGIE 2022 care se desfăşoară în perioda 26 – 30 aprilie la Cluj Napoca”, transmit reprezentanții UVVG Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.