Mândri că suntem români, ce p…ălinca mea… de Pecica! Update – Așchia nu sare departe de p…pălincă

  de A Petrii Pulii Bumbului | 11 iunie 2018, 10:55 AM | Pamflet | Pecica | Recomandările editorilor

  0

  De la Attila Cuceritorul, la regele Cioabă, plus întreg Teleormanul și Oltul Olguței, puhoi de români s-au năpustit la urne să voteze PSD care a intrat în campania electorală sub lozinca „mândri că suntem români”. Și dă-i și flutură tricolorul, peste tot și-n orice ocazie, cu bucuria nesimțită a proletarilor care  se bucurau de bunurile confiscate de la „burgheji”.

  Și a venit și marele miting de la București, de la care nu puteau lipsi pecicanii – puțini, dar de vază! Români de soi, mândri de neam și tricolor. Și școliți. Unii, e drept, pe la…alte școli – dar pe unul îl lăsăm cu pancarta lui, că s-a reabilitat între timp. Celălalt însă este ditamai profesorul. De biologie, deci obișnuit cu viața și moartea organelor în care, din prea plinul dragostei și respectului față de însemnele naționale, și-a înfipt tricolorul din dotare. Alături de sticluța cu pălincă, de care, știe tăt satu’ și natu‘, nu prea se desparte.

  Interesant mod de a trezi spre verticalitate niște organe aflate în obștească hibernare… Sperăm că-ntre cracii nădragilor nu avea pusă la păstrare și sigla PSD în care să fi înfipt tricolorul, că asta chiar ar fi o crimă de partid. Așa, dacă și l-a-nfipt doar în p…ălincă, rămâne doar cu mândria că a avut și el ceva drept la miting.

  Una peste alta, pilduitor acest exemplu oferit de „mândrul” dom’ profesor de Pecica, cinste cui l-a dus acolo.

  UPDATE –

  Așchia nu sare departe de p…pălincă

  Cititorii noștri, mai deștepți decât participanții lor, au observat în spatele omului cu pancarta o ingenuă cu capul plecat. Cunoscând-o, au înțeles imediat că nu și-a plecat capul de rușinea tatălui – da!, este însăși fata domnului profesor cu tricolorul și oiaga-n prohab, la rându-i profesoară în Pecica, semn că așchia nu sare departe de prunul cunoașterii. Sigur că domnișoara nu face politică în școală – mda, multe nu se fac în școală și totuși se mai fac – dar este recunoscută pentru „trompeta” cu care-și extrage seva doctrinară, așa că nu avem a-i reproșa prezența lângă prohab. De această dată, părintesc.

  De altfel, fotografiile cititorilor noștri sunt dovada vie că învățământul arădean-pecican a fost puternic reprezentat la miting: dom’ profesor cu prohabul plin de tricolor, este doar unul, fii-sa, alta, iar o directoare de grădiniță (sponsorizată destul de erect încât să-și permită să meargă la miting cu avionul!) aflată și ea în subordinea doamnei inspector general, tot alta – nu v-am spus de prezența la miting a doamnei Stoenescu Anca? Ni s-a părut atât de normală prezența ei acolo încât aproape că uitam de ea!

  La fel de normală a fost și prezența la mitingul împotriva abuzurilor din Justiție a pecicanului ce ținea de pancartă, ca profesorul de prohab. Cine putea ști mai bine cum funcționează abuzurile astea ale Justiției, dacă nu unul care a fost condamnat pentru trafic de influență, mită, mă rog, chestii dintr-astea…abuzive? Cel de lângă deputatul Căprar este…abuzatul. Mândria PSD Arad/Pecica…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.