UTA și-a prezentat cele șapte achiziții din această iarnă: „Sperăm chiar la baraj”! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2018, 7:45 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  La sediul clubului UTA au fost prezentați în această după amiază cei șapte jucători care au semnat contracte cu gruparea arădeană în această iarnă. Patru dintre ei revin la clubul care i-a format ca fotbaliști.

  Cei patru sunt Roberto Bodea, portarul cu care UTA a obținut cele două promovări în 2014, respectiv, 2015, Dennis lazăr, revenit de la Șirineasa, Angelo Iuga, care a evoluat timp de trei ani pentru CSU Craiova și Național Sebiș, sau David Popa, întors după o experiență de patru ani la Birmingham, în Anglia.

  Alături de ei au mai fost prezentați Mihai Petra, mijlocașul sosit de la ASA Târgu Mureș care a evoluat în câteva meciuri și în Liga 1, Mihai Roșca, un fost internațional de juniori și de tineret în Republica Moldova și Darius Buia, fiul lui Romică Buia, fost jucător la Dinamo, ultima dată la Cermei.

  Angelo Iuga (foto jos, mijlocaș, legitimat ultima dată la CS U Craiova) a crescut la Atletico Arad și s-a întors acasă „cu dorința de a ajuta echipa să urce mai sus în clasament. Ne dorim să facem cu toții jocuri bune. Am jucat peste tot în linia de mijloc, vreau să dau tot pentru echipă din orice postură”.

  Mihai Petra (foto jos, mijlocaș, vine de la ASA Tg. Mureș): „Am și experiența primei ligi, am venit la UTA să facem treabă, sper să terminăm cât mai sus în clasament”.

  Mihai Roșca (fundaș central, ultima echipă Dinamo Auto Tiraspol): „În Republica Moldova am jucat doar în Liga I și am fost selecționat în echipele naționale U19 și U21. Mulțumesc UTA-ei că a avut încredere în mine, m-am acomodat repede. Sperăm să facem o parte a doua mult mai reușită și, de ce nu?, să fim chiar la baraj”.

  Denis Lazăr (fundaș, vine de la ACS Șirineasa, dar e arădean, crescut la Atletico și juniorii UTA-ei): „Am venit aici cu sufletul. Mă bucur că staff-ul și conducerea au avut încredere în mine. Sper să facem treabă, să câștigăm fiecare meci și să progresăm. Ne cunoaștem toți, ne înțelegem bine, abia așteptăm să înceapă campionatul!”

  David Popa (atacant, Birmingham): „M-am întors acasă cu gândul să dau totul pentru ca UTA să ajungă unde îi e locul. Cu toții ne dorim să ajutăm cât mai mult echipa și să reușim o a doua parte de sezon cât mai bună”.

  Darius Buia (mijlocaș, în tur a jucat la Cermei): „Mă bucur că am găsit un grup frumos și un staff competent. Sunt conștient că sunt așteptări mari de la mine, îmi doresc să confirm, dar, până la urmă, fotbalul e un sport de echipă, cu toții vrem să avem evoluții cât mai bune și totul va fi bine. Să strângem cât mai multe puncte și să fim cât mai sus la final!”

  Roberto Bodea (portar, ultima oară la Cermei): „Mă întorc acasă după doi ani și jumătate și mă bucur că, din nou, găsesc un grup foarte unit, cu tineri care pot avea viitor frumos în fotbal. Ne simțim toți apropiați și sunt sigur că vom face o figură frumoasă în acest retur”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.