duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bătrâna Doamnă a urcat la Stâna de Vale! Portarii Bodea și Mitrea, lăsați acasă

  de Lucian Dănilă | 13 iulie 2015, 3:55 PM | Sport

  0

  UTA a plecat în această dimineață, la ora 10,00, în stațiunea Stâna de Vale, pentru primul cantonament al verii.

  Lotul antrenat de Roland Nagy și secunzii Cristian Todea, Cristian Păcurar, dar și preparatorii Marius Bortiș, Ștefan Bicski și Nicolae Tomescu, include următorii fotbaliști:

  Szekely – de la Unirea Dej, Miron – de la Sebiș, Mara – portari, Manea – de la Caransebeș, Botiș, Blănaru, Alin Gligor – de la FC Olt, Filaret, Burlă, Suslak, Michel Vlad, Strătilă, Chindriș, Dobrean, Hlistei, Zoran Radu – de la Mamma Mia, Ionuț Radu – de la Sebiș, Rus, Curtuiuș – de la FC Olt, Adrian Petre, Tănase, Jorza, Man, Lazăr, Ghiunghiuș, Prună, Dinculescu – jucători de câmp.

  Staff-ul tehnic – antrenorii Roland Nagy, Cristian Todea, Cristian Păcurar, Sebastian Huțan, Marius Bortiș, asistați de maseurii Ștefan Bicski și Nicolae Tomescu – a pregătit un program de acumulări ce se întinde pe durata a cinci zile.

  UTA se întoarce acasă vineri, iar a doua zi, sâmbătă, 18 iulie, e programat al doilea meci amical al perioadei de pregătire, returul cu Grosics Akademia Szeged.

  În primul meci amical al pregătirii noii stagiuni 2015-2016, UTA s-a impus cu  scorul de 1-0 în compania formației Grosics Akademia Szeged. Golul formației arădene a fost marcat de Dennis Man în minutul 75.

  Meciul a început cu formula:  Szekely – Pantea, Blănaru, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Zoran Radu – Ionuț Radu, Curtuiuș.

  Partea secundă, UTA a început-o cu Szekely – Lazăr, Manea, Filaret, Vlad – Man, Chindriș, Dobrean, Hlistei – Petre, Rus. Au mai intrat Mara și Miron.

  În cantonament nu au fost duși jucătorii pe care clubul a anunțat că dorește să îi împrumute, cum sunt Ousmane Gueye, Cotoc, Wild și Bulza, dar nici portarii din ultimele două sezoane, Bodea și Mitrea, care se pare că au intrat în dizgrație…

  În altă ordine de idei, mijlocașii Sorin Strătilă și Zoran Radu au semnat noile contracte cu gruparea alb-roșie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.