Roberto Bodea, fostul portar al echipei UTA, face senzație pe Facebook! Când vezi… Bălești :)

  de Lucian Dănilă | 4 octombrie 2016, 6:35 PM | Sport

  0

  O fotografie postată astăzi pe Facebook de fostul portar al echipei UTA a făcut senzație printre prietenii lui. Fotografia arată realitatea din fotbalul românesc și în ce condiții își desfășoară unii activitatea.

  Actualmente, Bodea este portar al echipei din Liga a 3-a Cetate Deva. Gruparea hunedoreană a susținut astăzi un joc în Cupa României într-o localitate din Oltenia, mai precis la Bălești în județul Gorj. Dincolo de faptul că gruparea din Deva s-a calificat cu mult noroc, scor 3-1 după loviturile dedepartajare, suprafața de joc pe care s-a disputat acest meci ține loc de orice explicație…

  Fotografia postată de Bodea vorbește de la sine… Internaționa Bălești este o echipă din Liga a 4-a a județului Gorj, câștigătoarea fazei pe județ a Cupei României. Terenul pe care această echipă își dispută meciurile de „acasă” nu arată nici măcar a maidan… Cei de la Bălești parcă chiar au pârjolit totul în fața celor de la Deva!

  Comentariile de la fotografie nu au întârziat să apară. Nu aveau cum…

  balesti-ok

  balesti-1

  balesti-2

  balesti-3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.