sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, remiză albă cu Szeged, echipă din Liga a 2-a din Ungaria

  de Special Arad | 6 februarie 2016, 3:46 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA și divizionara secundă maghiară din Szeged au terminat la egalitate confruntarea de astăzi. A fost 0-0 după un meci disputat, în care frigul tăios a făcut ca angajamentul să fie principalul aspect remarcat.

  În primul act, UTA a avut un gol anulat, al lui Curtuiuș, pe motiv de offside, în timp ce maghiarii au trimis mingea în bară. Partea a doua a adus câte o bară în contul fiecărei echipe (Polgar la UTA), însă plasele au rămas neatinse, 0-0 scor final, scrie uta-arad.ro.

  Roland Nagy a trimis în teren următorii jucători: Anca – Polgar (73 Filaret), Manea (80 Lazăr), Botiș, Gligor (53 Burlă) – Strătilă (70 Roman), Jorza (46 Tănase), Chindriș (70 Curtuiuș, 80 Vlad), Hlistei (60 Copil) – Curtuiuș (46 Rus), Man (46 Petre).

  Szeged: Szántai – Zabari, Farkas, Tóth G., Achim, Hegedűs, Oláh G. (Coroian), Berde, Király, Obot, Germán (Andorka)

  Returul se joacă miercurea viitoare, la Szeged.

  „Un adversar bun, care are câteva săptămâni în plus la pregătire. Știam adversitatea lor, am jucat de câte ori am avut ocazia în compania lor. Noi am fost puțin greoi la revenirea pe iarbă. Un test util pentru ambele echipe, nu am înscris, dar nu am primit gol, au fost și lucruri pozitive și lucruri negative”, a comentat antrenorul principal Roland Nagy pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.