Egal pentru UTA în ultimul amical al cantonamentului din Slovenia

  de Lucian Dănilă | 30 June 2022, 9:55 PM | Sport

  0

  UTA a remizat, scor 0-0, în ultimul meci amical disputat în cantonamentul din Slovenia. Adversară i-a fost echipa din Serbia, Radnicki Niș.

  Jocul a fost unul destul de bun dacă ținem cont de această perioadă a pregătirii. Încărcați după pregătirea fizică din cele zece zile de cantonament, arădenii au alternat perioadele de posesie cu perioadele în care a pus accent pe organizarea de joc. Ubbink, Otele și Batha au ratat singurele ocazii ale arădenilor în prima parte, jucătorul african fiind și protagonistul unei faze la care, probabil, alți arbitri ar fi dictat penalty după un presupus contact cu portarul advers.

  Cea mai mare ocazie a Bătrânei Doamne în prima parte a meciului a fost ratată de albanezul Batha, după o acțiune pornită de la Keșeru și continuată de Miculescu, ultimul așezând foarte bine mingea în centrul careului advers de unde Batha a trimis pe lângă poartă.

  În partea secundă, albanezul a găsit o pasă foarte bună pentru Otele, dar acesta a trimis mingea în transversală. Apoi, Keșeru și Hoxhallari nu l-au putut învinge pe portarul sârbilor. Radnicki Niș nu a avut mari ocazii de-a lungul jocului, dar putea da lovitura în ultimele minute ale partidei, atunci când Mociu a arătat că poate fi și el luat în calcul pentru buturile grupării arădene și s-a opus șutului lui Petrov.

  După alte două bune situații ale celor de la Radnicki, Stahl putea înscrie la ultima ocazie a partidei, dar șutul său a fost parat de goalkeeper-ul advers.

  UTA se întoarce mâine acasă, tocmai în ziua când se va trage țintarul Ligii 1 pentru sezonul 2022-2023.

  UTA Arad – Radnicki Niș 0-0

  UTA: Balauru (82 Mociu) – Pătlăgică (80 Maxim), A. Chindriș, Benga, Hoxallari (85 R. Pop) – Batha (74 Negoescu), Matei (70 Isac) – Miculescu (78 Cibi), Ubbink, Otele (66 Stahl) – Keseru (66 Postolachi).

  Antrenor: Ilie Poenaru

  Radnicki Nis: Drobnjak – Markovic, Stajic, Juan, Gakou – Marjanovic, Michibuchi – Dimic, Tomic, Stulic, Mitrovic. Au mai jucat: Savic, Mladovic, Arsic, Jovanovic, Mesarovic, Jovic, Dusanic, Zivojinovic.

  Antrenor: Tomislav Sivic

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.