marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a anulat meciul amical Kolubara vs. UTA! Sârbii nu au găsit un teren practicabil

  de Lucian Dănilă | 11 noiembrie 2021, 4:11 PM | Sport

  0

  UTA trebuia să dispute sâmbătă un meci amical cu gruparea sârbă din prima ligă, Kolubara Lazarevac. Ar fi fost al doilea meci disputat între cele două echipe după cel de la Arad din luna septembrie, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0.

  Și atunci, ca și acum, programarea meciului a fost posibilă datorită pauzei competiționale generate de jocurile echipelor naționale. Din păcate, sâmbătă nu se va mai juca partida dintre cele două grupări. Oficialii clubului din Serbia i-au anunțat pe arădeni că sunt în imposibilitatea de a organiza partida din cauza condițiilor meteo din zonă. A plouat foarte mult toate suprafețele de joc din jurul localității au fost afectate.

  Până la această oră UTA nu are programat un alt joc amical pentru ziua de sâmbătă, dar este posibil să se apeleze din nou la cei de la Ripensia Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.